Elisabeth Slettnes - en mytisk kunstner

 

 

 

Slettnes`s malerier gir assosiasjoner til verdens eldste historier og skapelsesmyter. Med sin frie, fabulerende stil skaper hun en mytisk og drømmeaktig verden, befolket av frodige skikkelser og arketypiske symboler. Her lever fortid og nåtid, illusjon og virkelighet side om side forenet av kunsterens fargerike fantasi.

Hennes malerier minner om drømmer. Med sitt rike symbolspråk  formidler de  flere budskap på en gang. De viser til fellesmenneskelige temaer som berører, samtidig inviterer de i sitt åpne språkbilde til personlige opplevelser og erfaringer. Hvert maleri blir som en historie. Elisabeth Slettnes fargerike og frodige utrykk gjør henne til en unik kunstner. Hvert maleri blir som en personlig signatur.

  

 

Hilde Johanne Aafoss

Psykolog, foredragsholder og forteller

(www.eventyrlyst.com.)

 

(  Hilde Johanne Aafoss arbeider som psykolog og forteller. Gjennom sitt firma Eventyrlyst kombinerer hun musikk og historiefortelling med psykologisk fagkunnskap.Hun har bred erfaring som kunstnerisk utøver, kurs- og foredragsholder både innenfor det offentlige og næringslivet. Hun spiller bratsj og bruker musikk aktivt i sin formidling. )